erwin otten neemt hypotheekspecialist over

Otten is in zowel Heino als Luttenberg al jaren actief met zijn assurantieadvieskantoor en als plaatselijk zelfstandig intermediair van de Regio Bank.

Per 1 juli is de Regio Bank (van ING) samengegaan met de CVB Bank. Daar kwam de SNS Regio Bank uit voort. In Heino zou dat leiden tot twee SNS Regio Banken, want Heino had een Regio Bank én een CVB Bank. De SNS Regio Bank behoort tot SNS Reaal, de vijfde grootste bankverzekeraar van Nederland.

Met de overname van de Hypotheekspecialist is Erwin Otten Advies weer de enige in Heino. Eén locatie waar je terecht kunt voor alle bankzaken, hypotheken, een volledig verzekeringspakket en belastingzaken. Erwin Otten biedt die service aan in Heino en Luttenberg.

“Een totaalpakket waarbij we ook nog eens een keer een breed aanbod per onderdeel kunnen aanbieden. Ik ben en blijf namelijk eigen baas vanuit Otten Advies. Dat maakt dat ik op alle vlakken steeds de beste aanbiedingen kan doen. Als het om hypotheken gaat, kan ik kiezen uit meerdere aanbieders. Wie een verzekeringspakket zoekt, kan via ons de beste polis van vijftien verzekeraars krijgen.”

“Reaal verzekert het allemaal. Maar wij zijn onafhankelijk. Wij doen ook zaken met alle overige verzekeraars die wij kunnen aanbieden. Het is maar wat de wensen van de cliënt zijn. Voor een spaarrekening en beleggingen zoeken we het beste rendement. Alleen voor de direct bancaire zaken werken we altijd via de SNS Regio Bank.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.