eerste life style event zeer druk bezocht

Het eerste ‘Live Style Event’, dat woensdagavond bij Wagenmans Wonen in Lemelerveld werd gehouden, is een zeer groot succes geworden. Al snel was de showroom gezellig vol. Helemaal toen om 20.00 uur de eerste ronde van de modeshow begon.

De één kwam voor een persoonlijk interieuradvies, de ander voor de nieuwe mode-impressies en weer een ander voor een heerlijk kopje cappuccino van Kitchen Café.

Nadat Gerlinde Berendschot van interieuradviesbureau Stylinde een presentatie had gegeven over de nieuwste woontrends en aankleding van een ruimte met accessoires, begon er een spetterende modeshow. Deze werd verzorgd door Kleinmeulman Mode in samenwerking met Judith & Judith schoenmode en kapsalon Look Hair. Dit alles met flitsende muziek uit de Bose boxen van Elektro Centrum.

Wagenmans Wonen is zeer tevreden over de opkomst. Er was de afgelopen week ook heel veel werk verricht om de hele showroom opnieuw in te richten met nieuwe meubelprogramma’s en andere accessoires. Wagenmans wil via deze weg alle bezoekers en collega ondernemers bedanken voor de geslaagde avond. Kijk voor meer foto’s op staging2.sukerbiet.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.