eerste fotos uit india van ellen en yvette

“Hallo allemaal. Ik hoop dat de eerste foto’s nu over zijn gekomen! Elke keer als ik ze wilde sturen liep de computer vast of begon het te onweren hier, zodat de computer uit moest op kantoor (ik kan hier gratis internetten op het kantoor van Amaidi). Alles gaat goed hier, eerste week werken hebben we overleefd en het was leuk. Hier zitten overigens geen foto’s van bij en ook nog niet van onze jurken.”

“De kinderen die je ziet zijn kinderen van de open school, een ander project waar Yvette en ik een dagje mee uit gingen. Voor de rest is die gouden bol de Matir Mandir ofwel de Golden Globe, het centrale punt van Auroville. Hier verblijven wij op dit moment dichtbij. Auroville is een soort van commune gemeenschap. Moeten jullie maar eens wat meer over opzoeken op internet, heel interessant! Ik hoop dat de foto’s een beetje duidelijk zijn! Nou, ik ga nu naar bed. Tot snel!”

Groetjes Ellen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.