echte veemarktsfeer op woensdag in heeten

De Heetense ponymarkt heeft woensdag onder grote publieke belangstelling nog maar eens haar naam waargemaakt, namelijk die van een gezellige jaarmarkt. Vele pony’s zorgden ’s ochtends al voor een goede handel, waarna ook de andere activiteiten in Heeten langzaam van de grond kwamen.

De vele aanbod in kraampjes, de handel in dieren en de drukte in de café’s rond de markt zorgden voor een echte veemarktsfeer. Hoogtepunt van de dag was echter het optreden van volkszanger Dennie Christian, in een bomvolle tent. En dat alles probleemloos en zonder wanklank is verlopen spreekt al bijna net zo voor zich als dat het weer een gezellige aangelegenheid is geweest.

Bovendien verzorgde het echtpaar Els en Harry Alferink een super-verrassingsavond waarbij veel interactie met het publiek ontstond, dat daar zichtbaar van genoot. De bewoners uit de Stevenskamp gaan bijvoorbeeld een dagje uit met de bus naar Twente om Jan Smit te zien optreden. Tot slot volgende een spetterend optreden van de Heetense zangeres Antoinette Wesselink, een waardig afsluit van de woensdag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.