Home / archiefcentraal / de ponyweek zit er weer op zie de fotos

de ponyweek zit er weer op zie de fotos

De Heetense Ponyweek zit er weer op. Vanmiddag is het feest afgesloten met de Top 40 Band Climax en de trekking van de ponyloterij. Daarmee werd het weekend afgesloten, maar ook gelijk de hele volle week, die vorig weekend zijn aanvang al had.

Voor zover we het kunnen bekijken kan de organisatie tevreden terugkijken op het feest. Om het bij het afgelopen weekend te houden: de vlooienmarkt hield het droog maar werd iets minder bezocht; het Pleinpopfestival was zaterdagavond weer een enorm succes; en vanmiddag was het toch vooral al voorzichtig wat naar het eind toe werken.

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden, verwijzen we naar de foto’s die we van een reeks vrijwilligers opgestuurd kregen. De feestelijke foto’s van gisteravond zijn voor een groot deel van Maaike Jansen. De Maaike Jansen?, vroegen we ons gelijk af, want dan wilden we nog veel meer foto’s, van haar zelf, voor de site. Nee, van een heel andere Maaike Jansen, zo bleek. Of ze mooi kan zingen, weten we niet. Maar mooie foto’s maken kan ze wel.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.