carmelhandbalteam oefent in heeten

Zaterdagmorgen was het al weer vroeg dag op de tweede dag van het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi. Als eersten waren de scheidsrechters aan de beurt die als warming up voor het toernooi een Shuttle-run test aflegden. Het gehele toernooi wordt gefloten door jonge koppelscheidsrechters die in opleiding zijn en dit toernooi is voor hen ook een soort trainingsweekend.

Daarna was het om 10.00 uur de beurt aan de B-speelsters voor hun wedstrijden. Als eerste kwamen de handbalteams van CHTC (Carmel Handbal Talenten Centrum) uit Raalte en Plus Severijn Heeten in het veld. Omdat het de Sallandse deelnemers zijn, een iets uitgebreider verslag

CHTC bestaat uit talentvolle speelsters uit de omgeving die door de week bij het CHTC extra trainingen krijgen en normaal de wedstrijden spelen bij hun eigen vereniging. Het team van Plus Severijn is nog een vrij jong team en ten opzichte van vorig seizoen vrijwel geheel gewijzigd. Doelstelling van de vereniging is deze speelsters veel ervaring te laten opdoen tijdens dit toernooi, waarmee ze in de competitie hun voordeel kunnen doen. Je zag dan ook al gauw dat ze in deze eerste wedstrijd nog wat tekort kwamen en niet opgewassen waren tegen CHTC. Het werd een ruime 5-17 nederlaag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.