carmel wielerpark feestelijk geopend

Topwielrenster Loes Markerink heeft vrijdagmiddag de officiële openingshandeling verricht van het nieuwe Carmel Wielerpark op sportpark Ramele in Raalte. De Raaltese deed dat door een groot welkomstbord – die bij de ingang van het park komt te staan – te onthullen. Op het bord prijkt de naam van het wielerpark, waaraan het Carmel College dus haar naam heeft verbonden.

Jan Binnenpoorte, voorzitter van CRT Raalte, liet in zijn woordje vooral weten trots te zijn op het fraaie wielerpark. Daarnaast bedankte hij met name alle vrijwilligers die zich in hebben gezet voor de realisatie van het geheel. Ook Johan Supèr, directeur van het Carmel College Salland, sprak in zijn toespraak met veel positieve woorden over het wielerpark. “Wielrennen is een sport die goed past bij onze school en daarnaast vinden wij sporten gewoon heel belangrijk”, aldus Supèr.

Voor het Carmel College Salland is het ondersteunen van een sportinitiatief in de regio overigens niet nieuw. Vijf jaar geleden zette de school al een eigen Carmel Handbal Talenten Centrum (CHTC) op. Met het wielerpark wil het Carmel College de leerlingen stimuleren voor de wielersport. Aansluitend aan de officiële opening werd dan ook meteen een wedstrijdje gehouden tussen Carmel-leerlingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.