zwientie getikt onder grote belangstelling

Luuk Tijs is bij de mannen de winnaar geworden van het jaarlijkse Zwientie Tikken. De Luttenberger was de snelste tikker in een finale van vier mannen. Bij de dames won Karin Hus uit Noord-Holland de finale. Zij won van de overige vijf dames in de finale.

Het jaarlijkse Zwientie Tikken kon rekenen op veel publieke belangstelling en ook op veel media-aandacht. RTV Oost, SBS6, RTV Raalte en diverse fotografen waren aanwezig om het geheel vast te leggen. Wij van Salland Centraal hebben ons laten vertegenwoordigen door Erik Hogeboom. Van hem hebben we al die mooie foto’s toegezonden gekregen dit weekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.