Home / archiefcentraal / zwientie getikt onder grote belangstelling

zwientie getikt onder grote belangstelling

Luuk Tijs is bij de mannen de winnaar geworden van het jaarlijkse Zwientie Tikken. De Luttenberger was de snelste tikker in een finale van vier mannen. Bij de dames won Karin Hus uit Noord-Holland de finale. Zij won van de overige vijf dames in de finale.

Het jaarlijkse Zwientie Tikken kon rekenen op veel publieke belangstelling en ook op veel media-aandacht. RTV Oost, SBS6, RTV Raalte en diverse fotografen waren aanwezig om het geheel vast te leggen. Wij van Salland Centraal hebben ons laten vertegenwoordigen door Erik Hogeboom. Van hem hebben we al die mooie foto’s toegezonden gekregen dit weekend.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.