zo die spijker staat rechtop en wat nu

Uitgerust, dat zijn ze… De Raalter basisschoollieren zitten na een lange zomervakantie vol met energie. Voordat ze volgende week weer de schoolbanken in moeten, leven ze zich traditiegetrouw nog even uit op het houtdorp. Op drie verschillende locaties in Raalte wordt er momenteel druk getimmerd en gezaagd, maar toch vooral getimmerd.

In Raalte Noord kwamen vanochtend maar liefst 250 kinderen bij elkaar voor het klussen. Achter de sporthal van Rohda Raalte zijn de kinderen uit de Blekkerhoek bezig met het bouwen van een grote markt. En dat gaat in rap tempo. Dat tempo moet ook wel hoog liggen, want de 160 timmerlieden uit de Blekkerhoek hebben in tegenstelling tot de andere twee houtdorpen slechts twee dagen de tijd.

Het derde houtdorp is deze week te vinden op het veld achter de Pauluskerk. Daar zijn zo’n 130 kinderen vanochtend aan het timmeren geslagen voor het realiseren van een winkelcentrum. Met veel plezier en enthousiasme wordt er gewerkt. Met name het plezier speelt natuurlijk een grote rol. Zelfs een blauwe duim kan de pret niet drukken. In de toegevoegde fotoreportage zijn de klussers van de Blekkerhoek en de Pauluskerk te zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.