wereldwonder te zien op salland centraal

In het kader van onze actie ‘Zet je vakantie centraal’, die wij samen met reisbureau Globe houden, kregen wij vandaag weer een fraaie vakantieplaat binnen. Gemaakt in het verre Mexico, door Erwin of Sabine. Het prille echtpaar was daar in het mooie Playa del Carmen op huwelijksreis.

“Een prachtige huwelijksreis”, aldus Erwin en Sabine. Al begon de reis niet al te rooskleurig. “Op Schiphol hadden wij meteen vertraging van bijna vier uur.” Gelukkig vloog het stel vervolgens zonder problemen naar het vliegveld van Cancun in Mexico. En aangezien het in Mexico zeven uur vroeger is dan in Nederland, kwam het duo nog steeds op de dag van vertrek aan.

En wie in Mexico is, wil dan natuurlijk ook graag het wereldwonder Chichén Itzá bewonderen. “Na een busreis van meer dan drie uur, kwamen we aan bij dit wereldwonder. Het was erg warm, maar dat mocht de pret niet drukken.” Het pas getrouwde stel heeft in Mexico dan ook een mooie vakantie gehad en volop genoten van alle luxe, verwennerijen en bezienswaardigheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.