volgend jaar weer op vakantie in eigen land

Volgend jaar weer op vakantie in eigen land? Die vraag borrelde al vrij snel op bij John Ruiter en Agnes Eisses tijdens hun vakantie in Frankrijk. “In Nederland had men vakantie met mooi weer. En wij zaten in Frankrijk vakantie te ‘vieren’ onder een dikke laag wolken. Het leek de omgekeerde wereld wel”, aldus John en Agnes.

Ondanks het slechte weer in Frankrijk heeft het duo zich wel vermaakt. “Van de nood hebben we een deugd gemaakt door er flink met de camera op los te schieten, in plaats van te bakken op het strand. Zoals bijgaand plaatje dat we maakten vanaf de havenhoofd van het Franse Fécamp in Normandië.” Op de foto is inderdaad geen zon te zien, maar met deze fraaie plaat doen John en Agnes wel degelijk mee aan de actie ‘Zet je vakantie centraal’ voor een Globe-reischeque ter waarde van tweehonderd euro.

“Voor ons wordt de foto hoe dan ook een herinnering aan een vakantie waarin de wolken de boventoon voerden. Maar ook een vakantie waar we tevreden op terug kunnen kijken, vanwege de fraaie omgeving en wat we nog meer hebben gezien van dit stukje Frankrijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.