uniformiteit bij jeugd van vv lemelerveld

De voetbalvereniging Lemelerveld is met ingang van het nieuwe seizoen 2007-2008 overgegaan op een leasetenue. Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën heeft daarmee de unieke sponsoring van de gehele jeugd op zich genomen.

Voetbalvereniging Lemelerveld blijft groeien in haar ledenbestand en met name de jeugd. Uniformiteit staat bij deze vereniging hoog in het vaandel. Daarop werd vorig jaar besloten over te gaan op het leasen van het tenue. Dat de firma Ten Broeke opstaat om de gehele sponsoring van de jeugd op zich te nemen, maakt de vereniging ontzettend trots en ‘verzekert’ de club van honderd procent eenheid in tenue. Een langdurig contract ligt hieraan ten grondslag.

Ten Broeke vindt het belangrijk dat haar naam gebonden is aan de grootste sportclub uit Lemelerveld, want per slot van rekening heeft de jeugd de toekomst. En dat is ook gemeengoed van de VV-Lemelerveld. Er wordt veel geïnvesteerd in de jeugd! Een nieuwe jeugdcoördinator gaat er zorg voor dragen dat de jonge spelers hetzelfde onderricht krijgen. Voor de jongste telgen bestaat er een “voetbalschool”. Hier wordt de basis gelegd voor de ontwikkeling van het niveau. Op de woensdagmiddag krijgen ze training zodat ze zaterdagmorgen aan een onderlinge competitie kunnen deelnemen. Voetbalvereniging Lemelerveld; een vereniging met veel ambitie en dankzij de samenwerking met Ten Broeke Makelaardij en Assurantiën een mooie uitstraling voor de weide regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.