twee vechtpartijtjes maar vooral gezellig

De politie heeft vannacht twee aanhoudingen verricht in Raalte. Drie mannen van 15, 21 en 51 jaar zijn daarbij aangehouden. Voor de rest is de avond goed verlopen. Het was vooral gezellig.

Duizenden bezoekers bevolkten het centrum van Raalte. Hoe later het werd, hoe meer de publieke belangstelling zich richting Stöppelveld verplaatste. Maar ook op het Brouwersplein en bij De Zwaan was het druk druk druk. Op onze webcams is te zien dat het ook nu al weer flink druk is op de verschillende plekken in Raalte.

Beveiligingspersoneel van de Stöppelhaene heeft gisteravond opgetreden tegen twee agressieve mannen in het centrum van Raalte. De twee zijn door de politie opgepakt voor mishandeling. Beide mannen, 21 en 51 jaar oud, komen uit Raalte. De oudste van de twee zocht ruzie, maar beveiligingspersoneel werkte hem tegen de grond. Vriendlief van 21 pikte dat niet en besprong de bewakers. De politie heeft ze ingerekend.

Ook is een 15-jarige knaap opgepakt. Hij had in het begin van de avond al ruzie gezocht met een plaatsgenoot van een jaar ouder. De politie heeft het tweetal toen uit elkaar gehaald. Later wilde hij op herhaling. Maar na één klap werd hij al opgepakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.