teller oogstgave nu al op 25000 euro

De opbrengst van de oogstgave van Stöppelhaene 2007 bedraagt minimaal 25.000 euro. Dat is donderdagmiddag bekend gemaakt op de Domineeskamp, kort voor de presentatie van de vele deelnemers aan het Sallandse Oogstcorso. In de loop van Stöppelhaene kan dit bedrag nog groter worden.

Met de opbrengst wordt wat goeds gedaan. Het geld is namelijk bestemd voor de wederopbouw van Nilaveli en omstreken, een gebied aan de noordoostkust van Sri Lanka. Het gebied is verscheurd en verwoest door jarenlange oorlogen. Het kan absoluut wat hulp gebruiken en dat maakt de stichting Havonos mogelijk.

De symbolische overhandiging van de oogstgave werd verzorgd door mimespeles van Koeloeur uit Heino. Ze beelden ‘horen, zien en zwijgen’ uit, maar kwamen uiteindelijk met een hart op de proppen. Het hart werd over de Stöppelhaenetribune van begin tot eind doorgegeven om vervolgens bij de geestelijke uit Sri Lanka terecht te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.