speelmeegroep op zoek naar deelnemers

De ‘SpeelMEEgroep’ in Raalte bestaat alweer een half jaar. Desondanks zijn veel mensen nog niet bekend met deze groep. Een logisch gevolg is dat de SpeelMEEgroep op zoek is naar nieuwe deelnemers. En met deelnemers worden in dit geval kinderen bedoeld. Om precies te zijn: Kinderen van 0 tot 5 jaar waarbij de ontwikkeling langzamer of anders verloopt.

Christel Jonkman is initiatiefneemster van de SpeelMEEgroep in Raalte en is zéér te spreken over de groep. Jonkman heeft zelf een dochtertje (Maud) met het Syndroom van Down. Samen met Maud is zij dan ook vaste bezoekster van de SpeelMEEgroep. In de groep, die één keer in de twee weken op woensdagochtend bij elkaar komt in de ‘Eigen – wijs flex van KOOS’ aan de Bellinckhof 4 in Raalte Noord, wordt door middel van spel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het kind op zijn of haar eigen niveau en tempo. De ouders/verzorgers spelen hierbij een belangrijke rol, want zij spelen zelf met hun kind en worden daarin begeleid door een consulent. Tijdens de bijeenkomsten wordt in een gezellige, ontspannen sfeer de ontwikkeling van het kind gestimuleerd.

De bijeenkomsten op de woensdagochtend (dus één keer in de twee weken) zijn gratis en standaard van 9.30 tot 11.00 uur. Voor meer informatie (of belangstellenden die eens een kijkje willen nemen), kan contact opgenomen worden met Mieke Souverijn via: tel. 0570-667878 of info@meeijsseloevers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.