roofvogel en boer vechten naar winst

De Scouting Raalte heeft – weer eens – de Stöppelhaene-opocht gewonnen. Zowel de vakjury als de publieksjury vond het thema ‘Boer & Natuur: eeuwige strijd’ de beste wagen onder de grote wagens. Het was in de optocht de laatste wagen met die grote roofvogel erop, in gevecht met een boer die waakt over zijn have.

Bij de middelgrote wagens won L.P.G. met het thema ‘Melk de witte motor’. Bij de kleine wagens was het de familie Booijink met ‘Sri Lanka bedankt Roalte’ die met de eerste prijs naar huis ging.

De mooiste kinderpraalwagens waren van Nick Albers en Leon Nijboer en Tim en Koen Vree Egbers en Tim Wichers. Robbe Middelkamp had het mooiste wagentje. Jelle en Karijn Veldmaat hadden de mooist versierde fiets. Manon Herenberg en Kristen Roelofs wonnen bij de kinderen als het om lopers of steppers gaat.

En dan nog de mooist versierde straat: Daarvoor moet je naar De Haar. Op staging2.stoppelhaene.nl is een route te vinden die langs alle straatversieringen gaat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.