roaltenet wordt doorgeefluik nieuws van anderen

RoalteNet (staging2.roalte.net) wordt vanaf morgen een doorgeefluik van nieuws uit andere media. Frank Jansen of Lorkeers plaatst de koppen van die andere media op zijn site. Klik je die aan, dan kom je vanzelf op de site terecht waar hij die kop vandaan gehaald heeft. Die werkwijze maakt, dat Frank weer meer ruimte krijgt voor zijn hobby: af en toe een beschouwend artikel schrijven met een heel duidelijke eigen mening erin.

Frank over de nieuwe aanpak: “Altijd actueel terwijl ik er zelf geen werk mee heb. Want het systeem plukt zelf de laatste nieuwtjes van internet en laat ze op RoalteNet verschijnen. Lekker handig!”

‘Rakker’ Frank: “Wat jaren geleden als een hobby begon is langzaam uitgegroeid tot een serieuze bezigheid waar ik dagelijks mee bezig moest. Tenminste, zo voelde het. De lol ging er steeds meer af al bleef ik het wel leuk vinden om zo af en toe zelf met artikelen te komen. Dat is ook de reden dat de website in een vernieuwde opzet online blijft. Ik kan nu in mijn eigen tempo doorgaan met mijn hobby, terwijl er toch dagelijks actuele nieuwskoppen uit de overige media verschijnen. Op die manier kan een hobby ook een hobby blijven”, aldus Jansen of Lorkeers die het voorlopig even lekker rustig aan gaat doen.

“Het is tijd dat ik ook eens andere leuke dingen ga doen en wat meer van het leven ga genieten”, aldus Jansen of Lorkeers. Het dagelijks speuren naar nieuws past daar niet meer bij. Daarnaast is de website steeds meer een doorgeefluik geworden voor serieuze zaken en dat is nooit de opzet geweest van de site.”

Naschrift redactie Salland Centraal

Laten wij van Salland Centraal dan nog één keer uitleggen níet de opvolger van RoalteNet te zijn. We hebben in óns begin zelfs overleg gehad met Frank samen te werken omdat we er geen enkele behoefte aan hadden in een concurrentiepositie te komen met zijn populaire site. We hebben Frank ook uitgenodigd zijn visie op het nieuws bij ons te verkondigen, zodat hij met het nieuws op zich geen werk meer had.

We denken dat we bij mooie beschouwingen van zijn kant, nu gewoon een kopregel op ónze site plaatsen, die doorlinkt naar RoalteNet. Lekker makkelijk.

Frank, succes er mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.