prachtige serie kunstzinnige kermisfotos

Fotograaf Annet van Raalten stuurde ons gisteravond nog een mail, met daarin een serie foto’s van de straatversieringen tijdens Stöppelhaene. Een mooie serie die we je absoluut niet willen onthouden, met onder andere veel foto’s van de winnende straat: de Haar.

Overigens stuurde Annet ons niet alleen fraaie plaatjes van de versieringen. Ze stuurde ook nog een serie foto’s van de kermis. En ook die foto’s vinden we briljant, al had Annet gedacht dat we ze in de prullenbak zouden gooien. Annet: “Al die kermisfoto’s vinden jullie waarschijnlijk niets aan, ik wel… Het is echt ‘kicken’ om die foto’s te maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.