Home / archiefcentraal / prachtige serie kunstzinnige kermisfotos

prachtige serie kunstzinnige kermisfotos

Fotograaf Annet van Raalten stuurde ons gisteravond nog een mail, met daarin een serie foto’s van de straatversieringen tijdens Stöppelhaene. Een mooie serie die we je absoluut niet willen onthouden, met onder andere veel foto’s van de winnende straat: de Haar.

Overigens stuurde Annet ons niet alleen fraaie plaatjes van de versieringen. Ze stuurde ook nog een serie foto’s van de kermis. En ook die foto’s vinden we briljant, al had Annet gedacht dat we ze in de prullenbak zouden gooien. Annet: “Al die kermisfoto’s vinden jullie waarschijnlijk niets aan, ik wel… Het is echt ‘kicken’ om die foto’s te maken.”

Lees ook

Toch nog programma rondom Koningsdag in Wijhe

WIJHE – Het Verenigd Comité Wijhe heeft ondanks alle coronabeperkingen toch een programma rond Koningsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.