plopperdeplop demi en noa in plopsaland

Daar kregen we weer een mail voor onze actie die we samen met de Globe houden. Van Demi en Noa dit keer. Zij zijn in België op vakantie geweest en hebben onder andere een dagje een bezoek gebracht aan Plopsaland De Panne. Oftewel het land van de bekende Kabouter Plop.

Volgens Demi en Noa was het een onvergetelijk uitstapje, want een dag in het betoverende themapark aan de Belgische kust is beslist een magische ervaring. Voor kleine en grote mensen. Al had vooral papa het aan het eind van de dag zeer zwaar. “Ik was bekaf! Nu ik weer thuis ben begint mijn vakantie pas echt.” Hoe dan ook, Demi en Noa hebben dolle pret gehad in de vele leuke attracties en doen mee aan de actie: ‘Zet je vakantie centraal’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.