Home / archiefcentraal / plan voor wasstraat bij texaco raalte noord

plan voor wasstraat bij texaco raalte noord

Tankstation Texaco aan de Weidelaan in Raalte Noord is van plan om een wasstraat te openen. Op de website van het tankstation staat momenteel een poll met de vraag: Zou u gebruik gaan maken van de wasstraat en wasboxen?

Van de huidige 19 stemmers hebben al 14 mensen ‘Ja, zeker’ geantwoord. Uit navraag blijkt ook dat men druk bezig is met de voorbereidingen, maar vooralsnog is er niets zeker. De eigenaar wil er verder ook nog niet al te veel over zeggen, maar laat het ons weten zodra er meer duidelijk wordt.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.