opnames voor raalter speelfilm in volle gang

Lars Henning, 16 jaar jong, bekend van producties die hij dit jaar vertoonde bij Cult 2007 in Raalte, is vrijwillig medewerker geworden bij RTV Raalte. Lars wil na de Vwo de filmacademie gaan volgen in Amsterdam en probeert nu praktijkervaring op te doen bij RTV Raalte, die hem daarvoor de kans geeft.

De jonge Raaltenaar schreef een jeugdspeelfilm-feuilleton met de titel ‘Ertegenaan’, die in zeven afleveringen vanaf november 2007 te zien zal zijn bij RTV Raalte. Naast het schrijven van het script, regisseert en filmt Lars de speelfilm zelf. Verder monteert hij de film ook nog eens.

Samen met familieleden, zus, nichten, maar ook oma wordt de film op diverse locaties gedraaid. Daarna wordt door Lars de film uitzend klaar gemaakt, met als resultaat een uur en een kwartier durende speelfilm voor de jeugd, gemaakt door de jeugd!

Maar dan wel een film die tijdens de reguliere uitzendingen van RTV Raalte (iedere werkdag op het halve uur, dus om 00.30, 01.30 tot en met 23.30 uur 24 keer wordt uitgezonden met een herhaling op de zondag vanaf 11.30 uur). Dus iedere acht á tien minuten is er een climax die van harte uitnodigt tot het verder kijken naar de volgende aflevering. Een hele klus waar Lars en de hoofdrolspelers héél véél vakantietijd in stoppen.

De film gaat over het zoeken naar een schat, als opdracht van een overleden vader aan zijn dochter… met alle verwikkelingen daaromheen… RTV Raalte volgde begin deze week de verrichtingen van Lars en zijn ploeg op locatie, om de film in een reguliere uitzending te promoten. Ondertussen maakte Benne Solinger een aantal foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.