krakers zijn geen plakkers maar versieren wel

In het kader van de straatversiering voor Stöppelhaene, dingt – zoals wij eerder al schreven – ook de BK-straat mee naar de prijzen. Op dit moment zitten de buurtbewoners aldaar met spanning te wachten op de komst van de jury. Diezelfde jury zal één versiering ongetwijfeld niet ontgaan.

Bij een leegstaande woning, ter hoogte van de voormalige ingang van de Horizon, hangt namelijk een opmerkelijk bord. Op het bord, dat keurig is beplakt, staat de tekst: Krakers zijn geen plakkers. Daarmee suggereert de buurt dus, dat er krakers in het pand zitten. En gezien de reactie lijkt dat ook te kloppen. Onder het bord hangt inmiddels namelijk een spandoek (niet in Stöppelhaene-stijl) met de tekst: Maar ze versieren wel!

Of het hier gaat om een ludieke actie, of dat er echt krakers in het pand zitten is nog niet duidelijk. Salland Centraal pleegde een belletje naar BWS Raalte, eigenaar van het pand, maar desbetreffende persoon was niet bereikbaar. Morgen weten we misschien meer…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.