kerken zijn met stoppelhaene nog mooier

De Raalter kerken zijn – als te doen gebruikelijk – dit jaar ook weer mooi versierd. We kregen donderdag van Jan de Haan foto’s toegezonden van de Kruisverheffing. De Basiliek van Salland ís al mooi, met Stöppelhaene is hij nog mooier. De Haan wilde geen stiefkinderen maken en toog vervolgens naar de Pauluskerk om ook daar een paar mooie platen te schieten.

Op staging2.stoppelhaene.nl kun je een lichtroute downloaden die langs veel versierde straten in Raalte leidt. Het blijkt echter dat er veel meer versierd is dan aangemeld. ‘Och, als je dan van de route raakt, kun je toch nog steeds volop genieten’, hoorden we al optimistisch roepen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.