Home / archiefcentraal / kerken zijn met stoppelhaene nog mooier

kerken zijn met stoppelhaene nog mooier

De Raalter kerken zijn – als te doen gebruikelijk – dit jaar ook weer mooi versierd. We kregen donderdag van Jan de Haan foto’s toegezonden van de Kruisverheffing. De Basiliek van Salland ís al mooi, met Stöppelhaene is hij nog mooier. De Haan wilde geen stiefkinderen maken en toog vervolgens naar de Pauluskerk om ook daar een paar mooie platen te schieten.

Op www.stoppelhaene.nl kun je een lichtroute downloaden die langs veel versierde straten in Raalte leidt. Het blijkt echter dat er veel meer versierd is dan aangemeld. ‘Och, als je dan van de route raakt, kun je toch nog steeds volop genieten’, hoorden we al optimistisch roepen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.