Home / archiefcentraal / jongeren mission possible terug uit zambia

jongeren mission possible terug uit zambia

De 21 jongeren uit Heeten en Nieuw Heeten, die de afgelopen drie weken een werkbezoek hebben gebracht aan Zambia, zijn vanmiddag rond 12.30 uur teruggekeerd in Heeten. De jongeren zijn onder de noemer ‘Mission Possible’ in het plaatsje Mpongwe geweest, om bijdragen te leveren aan diverse projecten.

Ze hebben daar in Afrika waterpompen geplaatst, meegeholpen met klussen aan een voedingscentrum bij een ziekenhuis, het Afrikaanse onderwijs bekeken, sport- en spelactiviteiten met de schoolkinderen gedaan, en vooral op vele manieren ervaren hoe mensen in Zambia leven. Deze ervaringen waren vooral vaak verrassend, soms heftig en ook erg emotioneel.

Voor meer informatie kijk op www.heetenontmoetzambia.nl, waar al veel informatie op staat. De komende tijd zullen daar ook nog vele verslagen en foto’s bij komen.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.