informatieavond over plan voor brede school

De gemeente Raalte houdt op dinsdagavond 28 augustus een info-avond over de plannen voor nieuwe onderwijsvoorzieningen in Raalte. Hiervoor zijn alle omwonenden van de Pauluskerk per brief uitgenodigd.

Tijdens de informatieavond houdt de gemeente een presentatie over de stand van zaken van het plan om op het veld achter de Pauluskerk een zogenaamde brede school te realiseren. Omwonenden krijgen vervolgens de kans om vragen te stellen en zijn of haar mening te geven. Daarnaast wil de gemeente op de avond een voorstel met de omwonenden bespreken over de manier van overleggen in het vervolg.

De informatieavond begint om 19.30 uur in De Zonnehof aan de Hartkampweg 6 in Raalte. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.