glazen schelpen in de brandende zon

Bruno Doedens – oud Heetenaar – is dit weekend met zijn glazen schelpen aan de Scheveningse kust te zien. Of je dan als kunstenaar geluk hebt, als je met dit weer een kunstobject hebt aan zee? Broer Dominique: “Och, vrouwen bloot, handel dood.”

Het gaat een landschapskunstenaar als Bruno Doedens natuurlijk allereerst om de kunst. Maar je moet er ook van kunnen leven. Het was daarom goed te zien dat het zaterdag rond de glazen schelpen een stuk drukker werd naarmate de temperatuur daalde. Althans, drukker met geïnteresseerde mensen die de verhalen in de glazen schelpen gingen luisteren. Want druk was het vandaag en gisteren aan het Scheveningse strand al wel.

De landschapskunstexpositie van Doedens en de stichting Slem trekt nog even door langs de Nederlandse kunst. Zie daarvoor ook de andere verhalen in dit dossier. En kijk ook eens naar de kleine fotoreportage over de schelpen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.