Home / archiefcentraal / fotoreportage stoppelhaene zondag

fotoreportage stoppelhaene zondag

Aan alles komt een einde. Zo ook aan Stöppelhaene 2007. Vijf dagen lang kon men, mede dankzij stralend zomerweer, volop genieten in het centrum van Raalte. En dat deden veel Sallanders dan ook. Al kwamen de bezoekers ook dit jaar natuurlijk weer van heinde en ver.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagd feest en dat doet ook fotograaf Gerrit-Jan Nijland. Vijf dagen lang was hij met zijn fototoestel van de partij en zorgde voor heel veel mooie plaatjes op Salland Centraal. Via deze weg willen wij hem nogmaals bedanken. Bedankt!

Lees ook

Vrouwen uit Olst-Wijhe voor onderzoek borstkanker naar Deventer en Zwolle

REGIO – Vrouwen tussen de 50 en 75 jaar uit de gemeente Olst-Wijhe kunnen weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.