fotoreportage stoppelhaene zaterdag

Op zaterdag is het altijd zó druk in Raalte, dat je alleen nog maar meer schuivelend van het ene naar het andere plekje kunt komen. Maar goed, het was vanwege het weer gisteren ook meer een dag van terrasje pakken en lekker blijven zitten.

En daarbij, de topattractie van de zaterdag is het Bloazersfestival. Dat is zo opgezet dat het ook de bedoeling is dat je blijft zitten. De kapellen komen bij jou langs.

Het Wiejes Cabaret was een andere publiekstrekker. Ze hebben ieder jaar een verrassende kijk op de Raalter politiek omdat ze er met een Wijhes oog naar kijken. Dit jaar hadden ze een dankbaar object: Wethouder Gerard Elferink die ook uit Wijhe komt. Als je de wethouder met een Wijhese blik naar Raalte laat kijken, kun je heel luchtig doen over de dingen die er verkeerd gaan. En daarbij, vorig jaar was het jaar van Bolhuis. Dus voer voor cabaret genoeg.

Erg druk was het ook bij de sport- en showdemonstraties, met optredens van de Caliente groep van St. Caecilia, de Fire-Cats, Kick Dance en Street-Dance. Daar bleef vooral een jeugdig publiek hangen, dat tegelijk een beetje raar stond te kijken naar de lol van oudere mensen bij de bloazers.

We zijn in dit verslag niet compleet. In de loop van de zondag komen er vast via de persafdeling van Stöppelhaene allerhande uitslagen binnen. Ook een grotere fotoreportage van de zaterdag plaatsen we in de loop van de dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.