Home / archiefcentraal / fotoreportage stoppelhaene woensdag

fotoreportage stoppelhaene woensdag

De kop is eraf. Stöppelhaene 2007 is van start. Traditiegetrouw officieel geopend tijdens de jaarlijkse Sallandse Cabaretavond, met natuurlijk de bekendmaking van de Oogstkoningin en haar Hofdames. Maar daarnaast waren er ook optredens van: het Wiejes Cabaret, buurtredner Rob Scheepers en Slagerij van Raalte, de Sallandse Revue, de Jacoba’s en Tony Neef. Fotograaf Gerrit-Jan Nijland maakte voor ons de volgende fotoreportage.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.