fotoreportage stoppelhaene vrijdag

De voorlaatste dag van Stöppelhaene is alweer in volle gang. Met opnieuw stralend weer, net als vrijdag ‘Boerendag’. Toen bleef de zon maar schijnen. En dus kwamen er veel mensen naar het centrum van Raalte voor bijvoorbeeld de braderie en de hobby- en kunstmarkt. Ook veel kinderen wisten vrijdag het Stöppelveld te vinden voor de Kinderolympiade en natuurlijk voor het optreden van de populaire Topstars.

Tegelijk met de act van Topstars ging de ondernemersmiddag van start, met de bekendmaking van de Raalter Onderneming van het Jaar (ROJA). Om vervolgens weer in het avondprogramma te rollen. Net als donderdagavond was het super gezellig. Zo was er veel publiek bij het Festival der Liebe in de Sallandse Herberg, met muziek van de Rosentaler en optredens van Marianne Weber, Thomas Berge en Jan Keizer. Op het buitenpodium van het Stöppelveld verschenen de bands: Plork en de aannemers, Action in DC (AC&DC tributeband) en Memphis Maniacs.

Al met al een zeer geslaagde dag, die uiteraard weer keurig in beeld werd gebracht door fotograaf Gerrit-Jan Nijland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.