fotoreportage stoppelhaene donderdag

En was de optocht net zo lang als vorig jaar? Was er net zo veel publiek?

Nou, feitelijk kunnen we zeggen dat er 22 wagens meededen, verschrikkelijk veel kinderen, een heleboel fanfares, en diverse loopgroepen. Al minder feitelijk hebben we waargenomen dat het overal langs de route knap druk was. Maar och, wat heb je er helemaal aan, al die dingen te weten. Het was fantastisch om te zien.

Bekijk onze grote fotoreportage, met dank aan fotograaf Gerrit-Jan Nijland. Ga naar de tent waar de wagens opgesteld staan en geniet. Zie voor de uitslagen van het Sallandse Oogstcorso: Boer en roofvogel vechten op winnende wagen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.