extra fotoreportage van het zwientie tikken

Gisteren schreven wij al dat het jaarlijkse Zwientie Tikken kon rekenen op veel publieke belangstelling en ook op veel media-aandacht. RTV Oost, SBS6, RTV Raalte en diverse fotografen waren aanwezig om het geheel vast te leggen. Wij van Salland Centraal lieten ons vertegenwoordigen door Erik Hogeboom. Van hem kregen we afgelopen weekend al die mooie foto’s van het Luttenbergs Feest 2007.

Maar naast foto’s van Erik kregen wij gisteravond ook nog foto’s binnen van Ronny Koggel. Hij was dus één van die andere fotografen bij het Zwientie Tikken. Omdat het zulke fraaie plaatjes zijn, hierbij een extra fotoreportage. Kijk voor meer foto’s van Ronny Koggel op staging2.evenementenraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.