Home / archiefcentraal / extra fotoreportage van het zwientie tikken

extra fotoreportage van het zwientie tikken

Gisteren schreven wij al dat het jaarlijkse Zwientie Tikken kon rekenen op veel publieke belangstelling en ook op veel media-aandacht. RTV Oost, SBS6, RTV Raalte en diverse fotografen waren aanwezig om het geheel vast te leggen. Wij van Salland Centraal lieten ons vertegenwoordigen door Erik Hogeboom. Van hem kregen we afgelopen weekend al die mooie foto’s van het Luttenbergs Feest 2007.

Maar naast foto’s van Erik kregen wij gisteravond ook nog foto’s binnen van Ronny Koggel. Hij was dus één van die andere fotografen bij het Zwientie Tikken. Omdat het zulke fraaie plaatjes zijn, hierbij een extra fotoreportage. Kijk voor meer foto’s van Ronny Koggel op www.evenementenraalte.nl.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.