Home / archiefcentraal / druk och tismawajewendband

druk och tismawajewendband

Het in Nederland beroemde Bloazersfestival is vanmiddag in Raalte gehouden. Voor de liefhebber van blaaskapellen betekent dat om een uur of één in de Sallandse Herberg verzamelen, waar de bands elkaar met een muzikale groet welkom heten.

De tientallen blaaskapellen trekken vervolgens Raalte in om her en der het publiek te vermaken. Wie van een beetje rustig winkelen houdt, kwam vanmiddag dus steeds behoorlijk bedrogen uit. Ten eerste was er geen doorkomen aan, vanwege de drukte. Ten tweede was er altijd wel weer een blaaskapel die de rust kwam verstoren.

De rust aangenaam verstoren, vond het massaal naar Raalte getrokken publiek. Dat zag je wel aan de pretoogjes, die trouwens hier en daar ook wel wat waterig leken. Maar ja, het is dan ook al vanaf woensdag feest.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.