druk och tismawajewendband

Het in Nederland beroemde Bloazersfestival is vanmiddag in Raalte gehouden. Voor de liefhebber van blaaskapellen betekent dat om een uur of één in de Sallandse Herberg verzamelen, waar de bands elkaar met een muzikale groet welkom heten.

De tientallen blaaskapellen trekken vervolgens Raalte in om her en der het publiek te vermaken. Wie van een beetje rustig winkelen houdt, kwam vanmiddag dus steeds behoorlijk bedrogen uit. Ten eerste was er geen doorkomen aan, vanwege de drukte. Ten tweede was er altijd wel weer een blaaskapel die de rust kwam verstoren.

De rust aangenaam verstoren, vond het massaal naar Raalte getrokken publiek. Dat zag je wel aan de pretoogjes, die trouwens hier en daar ook wel wat waterig leken. Maar ja, het is dan ook al vanaf woensdag feest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.