dogs on the catwalk in hof van rakhorst

Een hond en zijn baasje als kerstboom, cowboy, balletdanseres? Drie hondjes als Charlie’s Angels? In Heino kunnen ze er over meepraten, want daar werd donderdagmiddag – beter bekend als Dolle donderdag – in de Hof van Rakhorst voor de eerste keer de modeshow ‘Dogs on the catwalk’ gehouden.

Met open mond keek het publiek toe hoe de elf deelnemende baasjes hun honden hadden uitgedost en naar de trucjes die de trouwe viervoeters na het modeshowgedeelte lieten zien. De sfeer zat er goed in en de hilarische momenten waren niet van de lucht. Vooral Henk Slotman (winnaar publieksprijs) – die zijn honden als koeien had verkleed en samen met Jessica Slotman als boer was verkleed – kreeg veel lachers op zijn hand. “Wat voor honden dit zijn? De één is een Duitse herder, die ander een asbakkenras.” Presentator Kees Koopman riep op een gegeven moment: “Alweer een teefje? Het lijkt wel een tevenmiddag!”

De drie-koppige jury bestond uit Rudi Buitenkamp (adjudant van carnavalsvereniging De Sökkestoppers), Wim van Emmen (“Ik heb geen bal verstand van honden!”) en een medewerkster van Hondenschool De Lijn. Zij beslisten dat de eerste prijs naar Bé Hollewand met Jack (cowboys) ging, de tweede prijs naar Ria Lindeboom met Purdey (kerstboom) en de derde naar Merel en Denise Ohms met Twister. De publieksprijs ging naar Henk en Jessica Slotman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.