blije gezichten tijdens tweede ge nijboerdag

Ook de tweede dag van het Gé Nijboertoernooi op de velden van Rohda Raalte leidt bij iedere aanwezige tot een brede glimlach. Het toernooi is organisatorisch goed geleid, de honderden voetballertjes zijn dolenthousiast en bovendien is het lekker weer.

Okee, er wordt af en toe gebruld en gehuild door een enkeling, maar over het algemeen is het weer een stralende dag op het sportpark Tijenraan… in alle opzichten!

Uitslagen van alle wedstrijden zullen we in de loop van de dag in dit artikel publiceren. Voor standen en uitslagen van gisteren verwijzen we graag door naar: Gé Nijboertoernooi Rohda in volle gang. Foto’s zijn afkomstig van Annet van Raalten en grotendeels gisteren al gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.