Home / archiefcentraal / biervat aan de tap luttenbers feest van start

biervat aan de tap luttenbers feest van start

De Luttenbergse buurt De Havekamp heeft donderdagavond het Luttenbergs Feest 2007 officieel geopend. Met het binnenhalen van het eerste biervat kon ook de tap voor het eerst open, het bier vloeide rijkelijk. De Havekamp trof deze eer, omdat de buurt dit jaar 25 jaar bestaat.

Voorafgaand aan de opening hees prins Niek Meijerink samen met zijn prinses Mariose Booyink de Nederlandse driekleur en de Luttenbergse vlag onder de klanken van het Luttenbergs volkslied, uitgevoerd door de Bergklanken en de Stroatkjals. De vlaggen hangen in top, dus het Luttenbergs Feest is begonnen!

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.