ballon festival lemelerveld naar de vrijdag

Op de donderdag van de Feestweek Lemelerveld stonden drie traditionele onderdelen op het programma. De kindermiddag, het kruisjassen voor senioren en het Schutte Informatisering Ballon Festival.

Vanwege de wind en de weersvoorspellingen werd al vroeg besloten om de luchtballonnen ’s avonds niet te laten opstijgen. Vandaag wordt om 14.00 uur besloten of de ballonnen alsnog – een dag later dus – het ruime sop gaan kiezen. Op de website staging2.feestweeklemelerveld.nl valt een uitgebreide toelichting op de afgelasting te lezen.

Ook zonder het Ballon Festival ging het feest in Lemelerveld gisteren natuurlijk gewoon verder. Al vroeg in de middag kwamen de kinderen bij elkaar in de tent voor een strandfeest. Via een spelencircuit werd een strandtas gemaakt, een echte zomer-ketting gemaakt, een spel gespeeld en is er mee getrommeld en gitaar gespeeld met de strandband van muziekvereniging Polyhymnia. Tegelijkertijd ging de ‘iets oudere jeugd’ aan de kaarttafel voor een potje kruisjassen.

Om 15.45 uur werd het grote feestpodium vrijgemaakt voor de playbackshow. Deze wedstrijd werd gewonnen door een imitatie van Tarzan & Jane (Jurrée en Viva). Vlak daarachter verdeelden de M-kids (Kirsten en Tamara), Jan Smit (Tim) en De Gebroeders Ko (Daphne en Marije) de overige prijzen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.