acties voor herstel van muziekkoepel heino

De werkgroep ‘Muziekkoepel Heino’ zit niet stil. Want… tijdens de komende Heinose Pompdagen wordt een ieder in de gelegenheid gesteld een machtiging in te vullen, waardoor het fundament wordt gelegd om verder te ‘bouwen’ aan de koepel. Een eerste tekening is inmiddels gemaakt.

Het wordt – zoals het nu laat aanzien – een muziekkoepel waar vele groepen hun muzikale/artistieke weg zullen vinden. Orkesten, zangkoren, musici, dansgroepen, cabaret, noem maar op. ‘Muziekkoepel Heino’ staat open voor alle takken van… De eerste aanzet tot realisatie van een muziekkoepel, kwam vanuit het koor de Pompedoers. Een werkgroep neemt nu verder dit stukje nostalgie ter hand.

Er zijn reeds wat financiële toezeggingen gedaan, maar dat is nog niet voldoende. Om de ‘koepel’ financieel te kunnen dragen zal er tijdens de Pomdagen en in de nabije toekomst dus veel actie worden gevoerd. Tijdens het ‘Daggie Old Heino’ (volgende week zaterdag) krijgt de toekomstige koepel bijzondere aandacht van de Heinose Pompedoers. Affiches en machtigingen maken dit zichtbaar.