Home / archiefcentraal / zet na de file je vakantie weer even centraal

zet na de file je vakantie weer even centraal

Een miljoen Nederlanders zijn vandaag op vakantie gegaan. Dat was vanmorgen bij de bakker al wel te merken. Het verse halfje gesneden bruin kon je er veel sneller krijgen dan vorige week. Al die mensen die andere zaterdagen de rij altijd zo lang maken, zijn op weg naar het croissantje in Frankrijk.

Maar die weg daar naar toe gaat vandaag niet helemaal over rozen. Al kort na zes uur vanmorgen stond de eerste file bij Lyon. En naar Bordeaux was het ook kop-staart rijden geblazen. Je hebt het dan niet over twee of drie kilometer file. In Oostenrijk stond er in de ochtendschemer al twintig kilometer voor de Tauerntunnel.

We willen al die Sallanders die daar tussen staan en straks op de camping via internet zien dat het hier nu nog een beetje regent, maar dat het in Salland vanaf dinsdag ook beter wordt, wijzen op onze vakantieactie met de Globe. Stuur je vakantiefoto met verhaal naar onze redactie en wie weet, maak je kans op een vakantiebon van 200 euro.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.