zakdoeken en allerlei andere spullen te koop

“Zakdoeken te koop! Hele speciale zakdoeken, met prachtige vormen en van bijzonder zacht materiaal!” Voor Hotel de Zwaan is vandaag van alles te doen. Zo is er de voorronde van het Nederlands kampioensschap standwerkersconcours. En dus zijn er allerlei bijzondere spullen te koop, maar ook heel normale zakdoeken.

“Ja, ik verkoop zakdoeken. En alleen die dingen, want dat hoort zo hé. Iedereen mag maar één artikel verkopen”, vertelt de man op de foto. “Maar echt veel verkoop ik trouwens niet. Het is niet zo druk.” Er worden overigens veel verschillende spullen aangeboden, zoals messenslijpers of de nieuwste rage op schoonmaakgebied: de Fluffy.

Misschien heeft de man uit Nieuw-Buinen volgende week meer geluk. Dan gaat de hele karavaan weer naar een andere plek in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.