winnaars kleurplaatwedstrijd bekend gemaakt

We hadden eigenlijk niet verwacht dat een actie van zo’n jonge site als de onze flink zou lopen. Toch hebben we tientallen kleurplaten binnengekregen van – vooral – kinderen die daarmee een gooi deden naar één van de vier vrijkaartjes die we te verloten hadden voor een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn.

Daar zaten zelfs tekeningen uit bijvoorbeeld Amsterdam en Friesland bij. Toen we even googleden op ‘Avonturenpark’ en ‘vrijkaartjes’ wisten we gelijk waarom: Salland Centraal staat dan als tweede genoemd. Dus zo gaat dat. Je woont in Amsterdam, wilt met vakantie wel naar Hellendoorn en doet eens een gooi naar vrijkaartjes.

De vrijkaartjes blijven echter in Salland, dat heeft het lot beslist, maar we zijn er wel blij mee. Want we zijn een site voor Salland en maken dus het liefst mensen uit Salland blij.

De winnaars zijn oma Harink, Herfkensstraat 8 in Heeten, Mike Hekman, Dolderstraat 15 uit Heino en Cas Marsman, Singraven 27, in Raalte. Oma Harink krijgt twee kaartjes. Ze leverde haar tekening ook in voor de kleinkinderen Tamara, Lisanne, Maike, Marit en Kim. Dat drukt de kosten dan nog iets als de hele groep naar Hellendoorn gaat.

De kaartjes worden opgestuurd. We willen wel een verslag van het bezoek toegemaild krijgen. Uiteraard met hier en daar wat leuke foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.