wilhelmina kogelman nieuw erelid de tippe

Zwemvereniging De Tippe hield zaterdag in zwembad De Tippe te Heino de jaarlijkse clubkampioenschappen. Tijdens de prijsuitreiking werd Wilhelmina Kogelman benoemd tot erelid van de vereniging.

Al vele jaren levert Wilhelmina een bijzondere inzet bij de organisatie van de zwemwedstrijden en de trainingen. Als dank kreeg zij een oorkonde, een bos bloemen en een bon voor een etentje overhandigd.

Op de onderdelen schoolslag, rugslag en vrije slag streden de leden om de felbegeerde titel clubkampioen in hun leeftijdscategorie. Voor de echte liefhebbers stond ook nog de 100 meter wisselslag en de slopende 400 meter vrije slag op het programma. Altijd spectaculair is dat ook de ouders mee kunnen strijden en aan hun kinderen laten zien wat zij er van kunnen.

Voor het eerst werd dit jaar de Ducky-trofee uitgereikt. Deze wisselbokaal is bestemd voor het lid dat de meeste wedstrijden in een seizoen zwemt en daarbij ook nog de meeste persoonlijke records weet te verbeteren. Eerste winnaar was Rutger Curfs, hij zwom alle wedstrijden mee en wist daarbij maar liefst 21 keer een record te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.