whoznextteam t4u heino wint een flinke prijs

Tennis WhoZnextteam T4U Heino heeft een budget van 5000 euro gewonnen om een groot evenement te organiseren voor alle KNLTB WhoZnextteams in Nederland. De tennisbond had alle WhoZnextteams gevraagd naar leuke ideeën om honderd keer WhoZnext te vieren. Het Heinose team ontving de prijs tijdens de Ordina Open in Rosmalen uit handen van Evert-Jan Hulshof, algemeen Directeur KNLTB.

Het plan van T4U Heino kwam als beste uit de bus en de teamleden, Mirande Kremers, Nicky Schemkes, Manon Hulleman, Richard Ulderink, Bas Komies en hun coach Matthijs Penninks, ontvingen behalve de cheque ook vijf VIP kaarten voor het Davis Cup by BNP Paribas duel tussen Nederland en Portugal (21 t/m 23 september, Ahoy Rotterdam). Niemand minder dan Davis Cup capain Jan Siemerink overhandigde de kaarten. Het evenement dat T4U Heino heeft bedacht vindt plaats in het voorjaar van 2008 en is toegankelijk voor alle tennis WhoZnextteams in Nederland.

WhoZnext (who´s next? – wie volgt?) is een landelijke campagne die jongeren wil stimuleren actief te worden als vrijwilliger bij hun vereniging. De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) zet deze campagne in op het gebied van tennis. Samen met de tennisvereniging en de provinciale sportraad sluit de KNLTB een overeenkomst. De KNLTB voorziet deze jongeren daarna van een starttraining en een subsidie om het WhoZnextteam op weg te helpen in het project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.