wel of niet zes hoog bouwen op hofterrein

Komen er nu wel of geen flats op het terrein van de Sint Franciscushof? In een mooi boekje over de plannen (dat nu nog bij de drukker ligt) staan appartementen van zes hoog getekend. Dus de kans dat er een flat komt is reëel. Aan de andere kant: is dat hoog, zes hoog? Het zijn zo ongeveer twee huizen boven op elkaar. Als we het ons goed herinneren ook ongeveer zo hoog als de zusterflat die vroeger op het Hofterrein stond.

Hoe dan ook, omwonenden hebben al bezwaar gemaakt tegen de flat. “Wij mogen geen windmolens plaatsen omdat dat de horizon vervuilt. Daarom passen die zes bouwlagen ook niet”, aldus Bartus Jonkman, achterbuurman van De Hof. Wethouder Elferink laat de discussie gewoon zijn werk doen. Hij is vooral gelukkig als het plan breed gedragen wordt door de bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.