we willen het wel eens wat rustiger hebben

“We lopen hier nu wel erg vaak rond. We willen het graag wat rustiger hebben, ook al is dit onze hobby. Maar wat extra krachten zijn absoluut welkom.” Aan het woord zijn Hans Blokpoel en Erik Steeman, vrijwilligers bij het Hoftheater.

“Kijk, we begonnen met zo’n veertien mensen, zo’n acht jaar geleden. Daar zijn er nu nog maar weinig van over. Als er één of twee man wegvalt hebben we een probleem. Het afgelopen jaar was druk en liepen we er soms te vaak. Dan wordt het op een gegeven moment een sleur.”

Henk Huisman is een man die veel doet bij de techniek. Hij is getroffen door een herseninfarct en daarom werd het nóg drukker. “Het gaat gelukkig nu weer beter en we hopen dat hij hier weer terugkomt.” Ze vinden dat de man op het Hoftheater thuishoort. “Zijn rechterarm werkt straks niet meer naar behoren. Dat maakt niets uit. Die man hoort hier en met links kan hij de knoppen nog bewegen.”

De mannen vertellen dat ze enorm blij zouden zijn met een versterking van rond de vier mensen. Dat maakt voor hen het werk ook leuker. Het Hoftheater zoekt niet alleen vrijwilligers voor de techniek. Ook op andere vlakken is versterking gevraagd, zoals bij de catering. Aanmelden kan via Herman Albers: 06-14656349. Morgen lees je wat een vrijwilliger techniek bij het Hoftheater precies doet en wat het werk zo leuk maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.