vijf soorten wegdek op een klein stukje fietspad

En daar kwam weer een reactie binnen van een fietspad met vraagtekens. Als je Heeten uitfietst naar Wesepe doe je dat voor, op en over het kanaal kort achter elkaar op vier of vijf stukken verschillende soorten ondergrond, waarbij de kleur van de weg ook nog eens verschilt.

Die wegdekjes sluiten niet allemaal even lekker op elkaar aan. Dan is er kort over de brug ook nog eens een stuk asfalt opengebroken en met een paar klinkers weer dichtgeslagen. Dan ineens een bocht in de weg want je moet een autoweg oversteken en vervolgens gaat het via betonplaten vrolijk hortend en stotend naar Wesepe. “Wijs mij maar eens een weg aan waar ze chauffeurs van een auto zo overheen jagen. Dan was er vast al wel een asfaltmachine gekomen”, aldus de mailzendster.

Wie weet er nog meer fietspaden die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Laat het ons weten. We hebben al een aardig dossier opgebouwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.