tuinmeubelcentrum wijhe houdt btw vrije dagen

Met ingang van vandaag is Keukenland Wijhe een tiendaagse actie gestart waarin het op basis van een coupon maar liefst 19% korting geeft aan klanten op tuinmeubelen. We kunnen dus oprecht spreken van zogenaamde BTW-vrije weken van het keuken- en tuinmeubelcentrum.

Niet alle tuinmeubelen worden overigens voorzien van een dergelijke korting, het tarief zonder BTW is alleen van kracht op de tuinmeubelen die in voorraad zijn. Op de niet voorraad tuinmeubelen wordt ook een korting gegeven, maar in plaats van de reductie van 19% worden de klanten hier voor 10% tegemoed gekomen.

De actie loopt nog tot 14 juli en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Keukenland & Tuinmeubelcentrum Wijhe is iedere werkdag (uitgezonderd maandag) geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur en heeft koopavonden op 6 en 13 juli.

Op zaterdagen sluit de zaak aan Wengelerafweg 6 in Wijhe om 16:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar staging2.tuinmeubelcentrumwijhe.nl of kun je contact opnemen via 0570-522032.

Oja… die coupon valt natuurlijk hier bij Salland Centraal digitaal op te halen. Even printen en meenemen naar Wijhe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.