steffenruiters klaar voor kampioenschap

De Steffenruiters hebben goed gepresteerd tijdens de finale van de kringkampioenschappen in Bathmen.

Bij het springen ging Leanne van Weert met haar pony Collin in de klasse CL en Joyce Walta met haar pony Kishan in de klasse CM met de kampioenstitel naar huis. Simone Haarman met haar pony Gotcha (BL) en Ginger (CB), Ynske Bos met Dancer (DL) en Christa van Dartel met Future (EL) plaatsten zich ook voor het Overijsselse kampioenschap. Voor Shelly Sonenberg en Kim van Dartel is het nog even afwachten, zij staan als 5e en 6e geplaatste op de reservelijst in de klasse DB.

Bij de dressuur ging het de Steffenruiters nog beter af. Kringkampioen werd Joyce Walta met Kishan in de Klasse CL1. Ook werd kringkampioen Simone Haarman met de pony Ginger en werd Leanne van Weert met Collin reservekampioen in de klasse CL2. In de klasse BM2 werd Simone Haarman met Gotcha kringkampioen. In de klasse CZ1 en DZ1 werden Niels Haarman met Ginger en Mirthe Tabak met Kyra kringkampioen. Christa van Dartel werd op een puntje na net geen kringkampioen met haar pony Future in de klasse EB, maar ging met de titel reservekampioen naar huis. Voor haar was de titel extra geweldig, omdat zij volgend jaar wegens het bereiken van de 18 jarige leeftijd een overstap maakt naar de paarden.

De Overijsselse kampioenschappen worden gehouden op 11 augustus in Ambt Delden.

Volgens een persbericht van de Steffenruiters zijn hier de eindstanden nog eens na te lezen. Dat was vanmorgen vroeg nog niet het geval. Wellicht dat het er later in de ochtend nog op komt. Daar zie je dan ook dat er meer Sallandse prestaties geleverd zijn. Maar van de andere clubs kregen we geen verslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.