Home / archiefcentraal / sportzone bij hof en tijenraan kan weer

sportzone bij hof en tijenraan kan weer

Wat er met het grasland vóór het Hoftheater gaat gebeuren? De plannen daaromtrent worden nog even vooruit geschoven. Het idee is om eerst maar eens rustig de meest noordelijke delen van het Hofplan ten uitvoer te brengen. Dat geeft de gemeente Raalte extra tijd (wellicht een paar jaar) om nog allerlei plannen op gebied van sport en ontspanning tegen het licht te houden. Dát geeft Harold Oosterlaar van De Leeren Lampe weer alle kans om mee te praten in de ontwikkelingen. En daarmee lijken alle partijen gelukkig.

De gemeente kan nu namelijk ook eerst aan de toekomst van de sportaccommodaties in Raalte gaan werken. Donderdagmiddag ontvouwde wethouder Elferink plannen die het mogelijk maken de spoorzone tussen Beaphar en Kruispunt Bos al direct bij die ontwikkeling te betrekken. Afhankelijk daarvan kan Oosterlaar plannen blijven ontwikkelen waarin de koppeling tussen horeca, sport en ontspanning gemaakt wordt.

Door handig gebruik te maken van de media wist Oosterlaar plannen rond Klein Papendal als heel belangrijk over het voetlicht te krijgen. Later bleken die plannen wat minder vaste grond te hebben, maar Oosterlaar maalt daar niet om. Hij bereikte er mee definitief aan de onderhandelingstafel te zitten. En daar kan dus nu in alle rust verder gepraat worden.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.