sallands streekelftal onmachtig tegen eagles

Een stunt van het Sallands Streekelftal zat er vanavond op het sportpark van SV Heeten niet in. De gelegenheidsploeg van Art Langeler (trainer) en Arjen Meijerink (leider) verloor de traditionele oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met maar liefst 1-12. Alleen Niels Rientjes kon in de tweede helft voor een lichtpuntje zorgen. De speler van SV Heeten schoot bij een stand van 0-7 de bal succesvol langs Eagles-doelman Jeffrey Brammer.

De uitslag spreekt eigenlijk voor zich. Al hield één van de bezoekers – op het goedgevulde sportpark – na afloop toch een wrange smaak over aan het duel. “Het had het natuurlijk allemaal héél anders kunnen aflopen”, zei hij op een iet wat cynische toon. De bezoeker doelde op de kans van Bas Tuitert in de beginfase van de wedstrijd. De spits van Koninklijke UD kreeg de bal op een presenteerblaadje na knap werk van Joost ter Stege (De Gazelle), maar voor open goal schoot Tuitert de bal tegen de paal.

De gemiste kans van het Sallands Streekelftal was eigenlijk de inleiding voor veel Eagles-doelpunten. De Deventer formatie leek plots wakker geschud en had na de openingstreffer geen kind meer aan de grotendeels ongetrainde amateurs uit Salland. De doelpunten aan de kant van Go Ahead Eagles werden gemaakt door: Rik Platvoet (4), Achmed Ahahaoui (2), Patrick Ax (2), Dominique van Dijk, Oguzhan Türk, Sjoerd Ars en Orlando Smeekes. Zoals gezegd, kwam de goal van het Sallands Streekteam op naam van Niels Rientjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.